Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sAKRIO se u wc

Policija uhitila mladića okrivljenog za 22 provale u vrijednosti 300.000 kuna

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
19.09.2019.
u 17:37

Od veljače 2019. do 16. rujna 2019. provalio u više kontejnera na raznim gradilištima na području Novog Zagreba, u objekte u izgradnji te u nekoliko samoposlužnih aparata, odakle je otuđio razni alat, novac te kablove, gorivo i radnu odjeću.

Tijekom provale u zagrebačkoj Ulici Karla Metikoša, policija je uočila 20-godišnjaka koji se momentalno dao u bijeg te se na koncu sakrio u toalet obližnjeg trgovačkog centra. Nakon nekoliko minuta momak je tamo i uhvaćen.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, a sumnja se da je muškarac, zajedno s još jednom osobom, od veljače 2019. do 16. rujna 2019. provalio u više kontejnera na raznim gradilištima na području Novog Zagreba, u objekte u izgradnji te u nekoliko samoposlužnih aparata, odakle je otuđio razni alat, novac te kablove, gorivo i radnu odjeću. Time se učinila šteta od 284.000 kuna.

Ali to nije sve. Za dotičnog se također sumnja da je u srpnju i rujnu 2019. godine na području Peščenice i Centra otuđio motocikl i tri bicikla u vrijednosti oko 23.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava i posebno izvješće su podnijeti nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:48 19.09.2019.

"odakle je otuđio razni alat, novac te kablove, gorivo i radnu odjeću". Otuđio kablove?Što će mu kablovi?Prokišnjava mu krov?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije