Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći u bijegu

Policija uhitila dvojicu Albanaca zbog krađa u nekoliko županija

euri
Sanjin Strukić/PIXSELL
18.08.2010.
u 15:16

Običavali su uskakati u stanove i kuće preko balkona i prozora, a nisu se libili "čistiti" ladice i ormare noću dok su vlasnici spavali.

Zahvaljujući uspješnoj suradnji PU primorsko-goranske, istarske i splitsko-dalmatinske uhićena su dvojica državljana Albanije, 26-godišnjak i 28-godišnjak, zbog osnovane sumnje da su na području nekoliko županija počinili niz teških krađa. Treći osumnjičenik, 31-godišnji albanski državljanin, još je u bijegu.

Za njima su policijski službenici Općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske i Policijske postaje Opatija te II. i III. policijske postaje Rijeka raspisali potragu jer su u srpnju i kolovozu počinili više krađa na području Primorsko-goranske županije. Dosad je utvrđeno da je ovaj trojac provaljivao u Ičićima, Opatiji, Crikvenici i Rijeci. Ukupna materijalna šteta je velika. Naime, provalnici su iz kuća i stanova odnosili veće količine nakita, vrijednih satova, domaćeg i stranog novca, osobnih dokumenata, bankovnih kartica, mobitela. Običavali su uskakati u stanove i kuće preko balkona i prozora, a nisu se libili "čistiti" ladice i ormare noću, dok su vlasnici spavali. Krali su i automobile pa su tako u dva navrata iz dvorišta i garaže odvezli Seat Toledo i Mercedes C-klase, tako što su iz stanova prethodno ukrali ključeve. Seat  te dio ukradenih predmeta policija je pronašla, a za Mercedesom se još uvijek traga. U Istri su trojica Albanaca počinila 21 kazneno djelo.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
master
17:56 18.08.2010.

nazad u Albaniju sa njima

KU
kukuriku
17:09 18.08.2010.

ke im bacim, sámar u ljice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije