Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POLICIJI JE

VIDEO Galamio po avionu i htio otvoriti vrata: Policija uhitila Britanca s leta iz Zadra

Screenshot
02.07.2023.
u 12:48

Zadarska policija izvijestila je kako je mladić cijelo vrijeme je pružao aktivni otpor, a u jednom trenutku je i lakše ozlijedio policajca

Mladi Britanac (27) koji je ovoga petka prije polijetanja zrakoplova u Zadru napravio kaos i pokušao otvoriti vrata je uhićen, potvrdila je ove nedjelje zadarska policija, dodajući kako ga se sumnjiči za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi te za prekršaj protiv javnog reda i mira. Kako su izvijestili, cijelo vrijeme je pružao aktivni otpor, a u jednom trenutku je i lakše ozlijedio policajca.

''Stranog državljanina se sumnjiči da je u petak navečer, 30. lipnja 2023.godine, u Zračnoj luci Zadar u Zemuniku narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, poradi čega je na mjestu događaja uhićen i doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, jučer, 1. srpnja je prepraćen na Kazneno prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja  iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda.

@p_xj_ #ryanair #croatia #london #uk #hideout ♬ original sound - JP🌸

Prilikom postupanja policije prema njemu, osumnjičeni 27-godišnjak je svo vrijeme pružao aktivan otpor s kojim je nastavio i u daljnjem tijeku policijskog postupanja, odnosno prilikom preprate nadležnom sudu, poradi čega su nad njim uporabljena sredstva prisile. Zbog rastrojenog stanja, sa suda je potom upućen u bolnicu te je u službenom vozilu, kao i prostorijama bolnice fizički napadao policijske službenike te pokušavao ozlijediti samog sebe. Uslijed navedenog ozlijeđen je policijski službenik koji je zadobio lake tjelesne ozljede. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 27-godišnji državljanin Velike Britanije je sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske'', izvijestila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, više putnika snimilo je scenu koja se dogodila dok se avion kretao pistom i pripremao za polijetanje. Britanac je počeo divljati po zrakoplovu dvojica mladića su ga savladala. Zrakoplov je navodno bio put Britanaca koji su se vraćali s festivala koji se održao na Zrću.

>> VIDEO Pogledajte snimku uhićenja: Pucao i ubio jednu osobu

Komentara 4

KL
Klipan
14:21 02.07.2023.

Oho, ho, ho, 15 komentara obrisano, i moja 2 takodjer, bravo drugovi iz S.Koreje, dragi vodja bi bio ponosan na vas.

DU
Deleted user
14:55 02.07.2023.

Europska Unijo, Dobar dan. Kao nekada, Jugoslavijo dobar dan.

PI
pivodavac
12:24 02.07.2023.

Ako su ga dobro spucali bit će mu to dobra uspomena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije