Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantan video

Policija uhitila branitelja Krčmareka uz plač i vrisku djece

Trening reprezentacije
Foto: Saša Zinaja
1/2
17.10.2011.
u 10:05

Pokret Građanska solidarnost objavio je na YouTubeu šokantan video koji prikazuje jučerašnje uhićenje branitelja Siniše Krčmareka

Pokret Građanska solidarnost objavio je na YouTubeu video koji prikazuje jučerašnje uhićenje branitelja Siniše Krčmareka, redara na prosvjedu 15.O Ocuppy Zagreb.

Naveli su da su dvojica policijskih službenika bez značke, naloga i obrazloženja brutalno upala na privatni posjed u Velikoj Kosnici te uhitila Sinišu Krčmareka bez obrazloženja primijenivši silu.

Događaj je kamerom snimio Sinišin brat Dubravko, a najšokantniji dio snimke bio je trenutak kad su  iz kuće izašla Sinišina djeca te počela plakati i vrištati.

Iz zagrebačke policije za Dnevnik su kazali da su u Krčmarekovo dvorište stigli nakon dojave susjeda koji je tvrdio da su ga Krčmarekova djeca gađala zračnom puškom dok je brao rajčice. Nakon što nije želio pokazati osobnu iskaznicu, Krčmarek je počeo s vrijeđanjem, a u policijsku postaju odveden je bez uporabe sredstava prisile, tvrde iz policije.

Iz policije su još napomenuli da će protiv Krčmareka biti podnesena prekršajna prijava zbog vrijeđanja službenih osoba, narušavanja javnog reda i mira te zbog odbijanja legitimiranja.

Komentara 462

DE
denderi
15:08 17.10.2011.

dosadni su ovi \"branitelji\" kao da su samo oni bitni u hrvatskoj ,avečina njih nije ni ratište mirisala

OB
-obrisani-
15:10 17.10.2011.

Po ovom Filmiću koji se vrti na YouTube može se zakljućiti da Karamarkova Policija može bez razloga Hapsiti koga želi i tući koga želi. Osobno ne bih dozvolio Policiji ulaz bez razloga u svoje dvorište već bih potegao oružje ii ustrelio neoznasčenog policajca, jer Policajac bez značke i jest - Lažni Policajac

VE
velikazmija
14:37 17.10.2011.

pipo ti da na jaje nagaziš ti bi prozvao vladu --pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije