Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području Vinkovaca

Policija uhitila 50-godišnjaka. Pretresli mu stan i pronašli drogu

marihuana
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
26.10.2020.
u 13:29

Policija je u pretresu pronašla i oduzela 19,57 grama marihuane, 51,93 grama speeda, 12 komada tableta MDMA ecstasy i jednu preciznu digitalnu vagu s tragovima droge

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je policija u nedjelju, 25. listopada, uhitila 50-godišnjaka radi provođenja kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Prema navodima policije 50-godišnjak se sumnjiči kako je prodavao drogu više osoba na području Vinkovaca.

- U pretrazi doma i drugih prostorija 50-godišnjaka, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, policijski službenici pronašli su i oduzeli 19,57 grama marihuane, 51,93 grama speeda, 12 komada tableta MDMA ecstasy i jednu preciznu digitalnu vagu s tragovima droge - navode iz PU.

Uz kaznenu prijavu, 50-godišnjak će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije