Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginuo na mjestu

Policija ubila mladića koji je trčao prema njima, nije bio naoružan

Očevid američke policije
Reuters/Pixsell
15.09.2013.
u 08:48

Mislili su da je sumnjivac, no sada su uvidjeli grešku. Vjeruju da je muškarac trčao prema njima jer je trebao pomoć

Policija u Sjevernoj Karolini ubila je muškarca koji je trčao prema njima. No, čini se kako on nije bio bjegunac za kojim su tragali, već je od njih tražio pomoć!

Službenici su naime u subotu ujutro stigli na adresu u gradu Charlotte nakon poziva upomoć na broj 911. Zvala ih je žena koja je tvrdila da se ispred njezine kuće nalazi sumnjivi muškarac koji joj lupa po vratima, piše CNN

Policija je izvijestila da su dolaskom na mjesto događaja primijetili muškarca koji odgovora opisu sumnjivca. Trčao je prema njima.

Jedan od policajaca izvukao je pištolj, ali nije uspio opaliti. Zapucao je njegov kolega i ubio sumnjivca. 

Jonathan Ferrell preminuo je na mjestu događaja, a policajac je u njega ispalio nekoliko metaka. Ferrell nije bio naoružan. 

Policija smatra da je trčao prema njima kako bi mu pomogli. Netom ranije doživio je tešku prometnu nesreću. Policija je priznala odgovornost,  trojica službenika su na plaćenom dopustu i trenutačno su udaljeni iz službe. 

>>Nasilni 107-godišnjak poginuo u pucnjavi sa specijalcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije