Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dilanje

Policija u šumi pronašla dvije vreće s pet kilograma marihuane

marihuana (1)
Nino Strmotić/Pixsell
07.07.2011.
u 13:29

Za raspačavanje marihuane osumnjičila je braću T.T. (27) i M.T. (25) iz Vukomerca. Pretražen je stan gdje su braća živjela.

Zagrebačka policija zaplijenila je pet kilograma marihuane, a za njihovo raspačavanje osumnjičila je braću T.T. (27) i M.T. (25) iz Vukomerca. U srijedu su policajci uhitili 27-godišnjaka u Vukomercu, a zatim su pretražili stan gdje su braća živjela. Našli su 4,2 grama marihuane, 1,1 grama amfetamina te dvije digitalne vage.

U obližnjoj šumi našli su dvije vreće s drogom, a sumnjaju da ih je tamo sakrio M. T. U jednoj je bilo 4,5 kilograma marihuane, a u drugoj 400 grama marihuane. Vrijednost droge na tržištu bi dostigla cijenu od oko 60.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:23 07.07.2011.

Ne neupučene: 5 Kg su u npr. Zgrebu potoši za cca 10 sati. 6Kg marihuane je nevjerojatno mala količina isto kao i npr. 100g heroina. U Hrvatskoj jedini veći diler koji je \"pao\" je onaj general koji je oslobođen zbog \"nedostatka dokaza\", a radilo se o 600 kila kokaina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije