Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vinišću

Užas kod Trogira: Muškarac se utopio u svom autu, izvadili ga s pet metara dubine

U moru kod Vinišća pronašli automobil s mrtvim tijelom
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
28.04.2021.
u 11:12

Neslužbeno doznajemo da je najvjerojatnije riječ o 52-godišnjaku iz Vinišća čiji je nestanak prijavljen u srijedu ujutro

Tijelo mrtvog muškarca pronađeno je u automobilu u moru, 10-ak metara udaljenom od obale u mjestu Vinišće nedaleko od Trogira.

Policija je dojavu dobila u srijedu oko 9 sati. Uslijedilo je izvlačenje vozila i mrtvog tijela iz mora te obavljanje policisjkog očevida.

- U tijeku je utvrđivanje identiteta stradale osobe, a uzrok smrti ćemo znati nakon provedene obdukcije – rekla nam je Željka Radošević iz PU Splitsko-dalmatinske.

Sumnja se da je smrt nastupila utapanjem.

Neslužbeno doznajemo da je najvjerojatnije riječ o 52-godišnjaku iz Vinišća čiji je nestanak prijavljen u srijedu ujutro, nedugo prije no što je policija dobila dojavu o vozilu u moru. Riječ je navodno o njegovom Fiatu Puntu.

Još nije poznato je li riječ o tehničkom kvaru na vozilu ili je iz nekog drugog razloga izgubio kontrolu te na kraju iznimno strme nizbdice nije skrenuo na glavnu cestu već je s vozilom produžio ravno u more. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije