Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Policija u Kopenhagenu uhitila gotovo 1000 demonstranata bez razloga

Nevjerojatno je da se ovo može dogoditi u srcu Europe. Mediji i politika udružili su se kako bi se skrenula pozornost s životno važnih pitanja klime

Komentari 10

JA
jankoprekobrda
19:57 13.12.2009.

Ma nije to nista ljudi to vam je samo nova EU sramokracija umijeasto demokracije koja se definitivno ukida u EU.

VL
PH
pravi hrvat
20:23 13.12.2009.

EKSKLUZIVNO ispovijest od žene koju je predsjednicki kandidat Dragan Primorac istukao http://static.nacional.hr/img/20a6f43d4fb81ed04db56591a51f21f1_large.jpg

VL
OB
-obrisani-
10:32 14.12.2009.

jaruzelskia, ono oBritaniji je bilo nesto malo pretjerano! Odlicna ocjena (plusevi) samo dokazuju nepopularnost Britanije u Hrvatskoj.

VL
IZ
izbrisan
20:31 13.12.2009.

Ma kako to nasi politicari zamisljaju bolji zivot u EU.S lisicama,samo mozda na njihovim rukama.

VL
JA
jaruzelskia
21:15 13.12.2009.

Gluposti. Odite u Britaniju pa da vidite pravo kršenje ljudskih prava. Hrvatska je za Britaniju oaza prava i pravednosti a da ne govorimo o Danskoj. Zašto? Pogledaj \'London Summit Protests\' 1.His death became controversial a week later when The Guardian obtained video footage, taken by an investment fund manager from New York, showing that Tomlinson, who was not a protester, had been struck on the leg from behind by a police officer wielding a baton, then pushed to the ground by the same officer. The footage showed no provocation on Tomlinson\'s part, who at the time was walking with his hands in his pockets. 2. U Britaniji za razliku od HR a da ne govorimo Danske policija se služi \'Anti- terorističkim zakonm i za demonstracije i može držati ljude BEZ optužbe, BEZ advokata, BEZ objašnjenja i do 48 DANA - DA 48 DANA. I DA oni to zlouporabljaju!!! Spustite se na zamlju...Danska (a bogami i HR, danas) je OAZA DEMOKRACIJE u usporedbi lažnom demokracijom u Britaniji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
ĐK
đoko_krstaš
23:56 13.12.2009.

nadam se uskoro i dobroj karikaturi u svezi ovoga hahhaha

VL
OB
-obrisani-
10:02 14.12.2009.

Bravo Danci - kako samo volim dansku policiju! Spasili su Kopenhagen od unistenja, paljenja, pljackanja! Znamo sto razni zeleni, anti-fasisti, anti-globalisti, komunisti, anarhisti i slicni luzeri rade u vrijeme slicnih konferencija! Pale, unistavaju, pljackaju i bacaju kamenje po policajcima! Danskaa je policija izjavila, da ce sve MASKIRANE osobe, koje kriju lice, unaprijed zatvoriti. tako je i bilo i hvala Bogu i danskoj policiji!

VL
OB
-obrisani-
10:42 14.12.2009.

Tko to danas unistava nasu staru, dobru, tolerantnu Europu? Ko pali, rusi i pljacka po europskim gradovima, Parizu, Rotterdamu, Malmöu? Ko napada banke, McDonalds, pali tudje automobile (dok su njihovi vlastiti na sigurnom u garazama), ko pali tudje ducane? Too su uglavnom dvije grupe. Prva je grupa copor luzera, koji sebe imenuju za anti-fasiste, anti-globaliste, anti-imperijaliste, komuniste, anarhiste, itd, itd ... To su vecinom djeca bogatijih porodica, vrlo rijetko djeca radnika ... Druga je grupa sastavljena od imigranata iz muslimanskih zemlja, onih koji se ne mogu, a niti ne zele, integrirati u dustva zapadnoeuropskih zemalja. Toj se grupi vrlo cesto pridruze i predstavniki prve grupe, tako da sva ova omladina veselo rusi velike i male gradove nase stare, umorne Europe. Svaka cast policiji Danske, da je unaprijed ucinkovito sprijecila nesto slicno u Kopenhagenu!!!

VL
JA
jaruzelskia
13:02 14.12.2009.

14.12.2009. u 10:32h sretni sizif Pretjerano? Pa ako znaš engleski evo za što se u UK uptrebljava Anti-teroristički zakon: Izvor: Daily Telegraph The Act allows public bodies – since expanded to include councils – to place residents and businesses under surveillance, trace telephone and email accounts and even send staff on undercover missions. Councils are also using the Act to tackle dog fouling, the unauthorised sale of pizzas and even the abuse of the blue badge scheme for disabled drivers. Prijevod: Općine koriste Anti-teroristički zakon za (slijedeće ‘ozbiljne’ terorističke prijetnje) Špijuniranje biznisa, praćenje telefonskih razgovora i e-mailova(ne trebaju sudski nalog...), ‘tajne’ misije praćenja stanovnika općina Također prate troriste ako se njihovi psi ‘olakšaju’ na ulici, neautorizirana prodaja pizze pa i neautorizirani parking! (psi terroristi; pizza prodavači terroristi – u kojem ono Holivudskom filmu?...Parking teroristi, Trgovine i zaposlenici troristi itd...baš demokratski) Eto, hrpa terorista u Britaniji... Pa u HR (sa svim svojim manama) barem treba sudski nalog da ti prisluškuju telefon ili čitaju e-mail.... Pa, eto ja sam ‘malo’ pretjerao...

VL
OB
-obrisani-
15:24 14.12.2009.

Britanija je pod udarom islamista i neka se brane kako znaju i mogu. I neka jima je sa srecom! Terorizam se mora unistiti svim sredstvima. Odobravam i mnostvo kamera po Londonu i ostalim gradovima! Oni koji su posteni i nemaju zlih namjera, ne trebaju se nicega bojati. Europa se mora probuditi dok nije prekasno! Stop Jihad, Stop Sharia!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.