Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga eksplozije

Policija u djevojčinu kaputu našla oproštajno pismo staro 2 godine

nesreća (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
17.10.2011.
u 14:15

U četvrtak su u automobilu između Črnkovaca i Podravskih Podgajaca pronađeni otac i kći. Ne zna se tko je aktivirao eksplozivnu napravu.

“Želim umrijeti”, napisala je još prije dvije godine Melita Kaučić (29). U emotivnom pismu navela je, doznajemo, kako je nezadovoljna svojim životom. Osjećala se usamljenom, zapostavljenom. Mučile su je depresivne misli. Njezino mrtvo tijelo pronađeno je u četvrtak u automobilu u kojem su ona ili njezin otac Slavko (56) aktivirali ručnu bombu tijekom vožnje na cesti između Črnkovaca i Podravskih Podgajaca. Melita je preminula na mjestu, a Slavko u bolnici.

– Bez obzira na pronađeno pismo, ne možemo sa sigurnošću tvrditi tko je aktivirao bombu. Pismo ne mora značiti da je to učinila ona – kazao je Marko Ćaleta, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Policija je pismo iz 2009. godina pronašla u Melitinu zimskom kaputu u podstanarskom stanu u Osijeku gdje su otac i kći, inače iz Donjeg Miholjca, živjeli posljednjih godina.

Ni obdukcija nije uspjela otkriti tko je povukao okidač bombe. Vještačenja neće biti jer je počinitelj, tko god bio, mrtav pa neće biti ni procesuiran.

– Nismo prestali raditi na ovom slučaju, i dalje skupljamo informacije – ističe Ćaleta. Misterij je, nadalje, i odakle je bomba.

Obitelj i prijatelji navodno nisu imali nikakve naznake da bi se mogla dogoditi tragedija koja je šokirala Slavoniju. Slavko je bio građevinar zaposlen u poznatoj osječkoj tvrtki. Melita je, pričaju mještani Miholjca, završila fakultet. Majka joj je umrla prije nekoliko godina od raka, a ima starijeg brata koji je policajac u Puli. Večer prije kobnog događaja došla je u Miholjac posuditi automobil od strica. Ona je bila za upravljačem.

Komentara 11

TO
tonc
15:53 17.10.2011.

@@@@ ZAR....? -Misterij je, nadalje, i odakle je bomba.-

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
16:07 17.10.2011.

Šta radi Policija Karamarkova ? Tuće i Hapsi Branitelje Hrvatske po Zagrebu ! Eto to Radi Policija

FE
Felicijen
15:36 17.10.2011.

Policija i dalje intenzivno najvjerojatnije ne radi ništa. Imaju drugog posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije