Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐIVANJE IDENTITETA

Policija treba pomoć: Prepoznajete li ovog muškarca?

Nepoznati muškarac
Foto: MUP
1/3
10.07.2018.
u 20:25

Policija nije uspjela utvrditi identitet muškarca

Ličko-senjska policija moli građane za pomoć u identifikaciji muškarca kojeg su pronašli jučer u mjestu Čovići kod Otočca.

Policija nije uspjela utvrditi identitet muškarca, a on im sam ne može ili ne želi otkriti podatke u sebi.

- Policijska uprava ličko-senjska u svrhu utvrđivanja identiteta poziva građane da, ako imaju korisne informacije o identitetu muške osobe s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192 ili na licko-senjska@policija.hr - stoji u priopćenju.

Foto: MUP/Ilustracija

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar heyhay
heyhay
20:53 10.07.2018.

Šta ste ga slikali dok spava?Svašta

Avatar scubacro
scubacro
20:39 10.07.2018.

..meni lici na z. mamica... samo se malo zapustio zbog presude od 6 i pol god. izgleda da ima novu foru, to je ta sinkopa, to je to...

DU
Deleted user
22:16 10.07.2018.

James May

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije