Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OROBIO BENZINSKU

Policija traži visokog muškarca s paukovom mrežom na kapi

razbojnik
Maja Šantoši/Pixsell
22.10.2011.
u 16:47

Kada je dobio svežanj novčanica iz blagajne, u kojemu je bilo tek nekoliko tisuća kuna, pobjegao je.

VIROVITICA - Sakrivši lice s jaknom, drski razbojnik u petak je u 19,15 sati, ušao u benzinsku postaju na državnoj cesti D2 u mjestu Cabuna.

Prislonivši nepoznati predmet na vrat uposlenika, koji mu je bio okrenut leđima, zaprijetio mu je ubojstvom i zatražio ga da mu preda novac. Kada je dobio svežanj novčanica iz blagajne, u kojemu je bilo tek nekoliko tisuća kuna, pobjegao je.

Policija je objavila njegov opis navodeći da se radi o osobi visokoj oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe koja je na sebi imala tamne traperice, tamnu vestu, crne rukavice, a na glavi kapu s nacrtanom paukovom mrežom na prednjoj strani i s prorezom za oči.

Sa sobom je nosio i crnu torbu.

Ključne riječi

Komentara 1

JS
ja sam gladan
17:59 22.10.2011.

Je, sad sigurno ima tu istu kapu na glavi,čeka da ga netko prepozna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije