Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakše ozljede

Policija traži pudlicu koja je u utorak ugrizla 12-godišnjaka

pas
Arhiva VL/PIXSELL
10.03.2010.
u 12:41

Solinska policija pokušava pronaći pudlicu koja je u utorak na Putu Majdana ugrizla 12-godišnjeg dječaka i laše ga ozlijedila.

Solinska policija pokušava pronaći pudlicu, i njenu vlasnicu, koja je u utorak na Putu Majdana ugrizla 12-godišnjeg dječaka i laše ga ozlijedila.

Dječak je učenik petog razreda OŠ Don Lovre Katića, a pudlica ga je napala dok se vraćao iz škole kući. Psa je na povodcu, ali bez brnjice, vodila djevojčica. Dječak je htio pomaziti psa koji ga je tada ugrizao za mali prst desne šake.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:23 10.03.2010.

Policija traži pudlicu. Ma nemojte. Koja bombastična vijest. Šta to niste napisali velikim masnim slovima na naslovnicu? Pazi ovo! Pudlica napala dječaka! Treba pudlicu razapeti na naslovnice svih novina! Izraditi fotorobota! Nebi li bilo primjerenije napisati pudlica se branila oda od nepoznatog dječaka. A gdje su vam specijalci i oklopnjaci? Za šta vi dobivate naknade?....pojedinci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije