Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mole za pomoć

Policija traži očevice sudara Porschea i cisterne na Cresu

Foto: DVD Cres
1/7
03.10.2022.
u 19:26

Prema dosad utvrđenom, 45-godišnjak je vjerojatno zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo u lijevi trak kolnika gdje se izravno sudario s autocisternom koja se kretala iz suprotnog smjera.

Iz PU Primorsko-goranske apeliraju da im se jave građani koji su svjedočili stravičnoj nesreći koja se dogodila 1. listopada na Cresu, u kojoj je teško ozlijeđen vozač Porschea. Mole da se očevici jave u Policijsku postaju Mali Lošinj s ispostavom Cres.
 
Prometna nesreća dogodila se oko 13.30 sati na DC 100 u blizini mjesta Belej između navedenog osobnog vozila marke Porsche, zagrebačkih registracijskih oznaka i teretnog vozila marke Volvo (autocisterna), riječkih registracija. Zbog zadobivenih ozljeda u nesreći, 45-godišnjem vozaču Porschea je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu i dijagnosticirane teške ozljede.

Prema dosad utvrđenom, 45-godišnjak je vjerojatno zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo u lijevi trak kolnika gdje se izravno sudario s autocisternom koja se kretala iz suprotnog smjera.
 
Kako bi se utvrdile sve točne i relevantne činjenice o ovoj prometnoj nesreći, molimo očevice da se jave u Policijsku postaju Mali Lošinj s ispostavom Cres pozivom na broj telefona 051/439-410, 439-439 ili 051/430-722, odnosno na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr ili pp.mali.losinj@mup.hr, pišu iz PU.

Očevici mogu i osobno doći u Policijsku postaju Mali Lošinj, adresa: Dubovica 1 ili u Ispostavu Policijske postaje u Cresu na adresi: Šetalište 20. travnja 8.

VIDEO: Burno jutro u Zagrebu: Požar pa eksplozija u naselju Trnsko, jedna osoba smrtno stradala
 

 

Komentara 3

MT
makan tahi
21:06 03.10.2022.

šta ova koja je rekla da su išli 200 nije dovoljan svijedok

MT
makan tahi
21:08 03.10.2022.

neka pitaju bjeloglave supove(lešinare) , sigurno su znali da stiže obrok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije