Naslovnica Vijesti Hrvatska

Policija traži dekoltiranu Talijanku crvene kose i plavih očiju

Policija upozorava građana da obrate pozornost na žensku osobu, staru oko 30 godina, visoku oko 170 cm, crvene duge kovrčave kose i plavih očiju, koja je na sebi imala dekoltiranu crvenu majicu kratkih rukava i kratke hlače
08. rujna 2011. u 14:00 28 komentara 6 prikaza
dekolte
Foto: PIXSELL

Policija traga za nepoznatom ženskom osobom koja je u srijedu oko 14 sati u mjenjačnici u Poreču pokušala promijeniti 300 dolara, za koje se sumnja da su krivotvoreni, izvijestila je PU istarska. Porečka policija je po dojavi građana utvrdila da je u mjenjačnicu u Ulici Mate Vlašića ušla ženska osoba koja je pokušala promijeniti tri novčanice od 100 dolara, a nakon što je od nje zatražena osobna iskaznica, žena se udaljila u nepoznatom smjeru, ostavivši pritom novčanice na pultu mjenjačnice.

Policija upozorava građana da obrate pozornost na žensku osobu, staru oko 30 godina, visoku oko 170 cm, crvene duge kovrčave kose i plavih očiju, koja je na sebi imala dekoltiranu crvenu majicu kratkih rukava i kratke hlače svijetle boje. Žena je govorila talijanskim jezikom, sjevernotalijanskim dijalektom, istaknula je policija.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas