Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE POLUVRIJEME

Policija traži da se navijaču koji je laserom ometao suce i igrače zabrani dolazak na Rijekine utakmice

GNK Dinamo Zagreb II  i  NK Jarun igraju utakmicu 2. HNL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
11.04.2022.
u 14:34

U policiji kažu da su privedeni navijači u dobi između 26 i 41 godine, da je sedmorici od njih u krvi izmjereno između 0,71 i 2,92 promila alkohola, dok je jedan navijač odbio alkotestiranje

Osam navijača Dinama i Rijeke, privedeno je prije, za vrijeme i poslije derbija koji se u nedjelju igrao na Rujevici između HNK Rijeka i HNK Dinama, priopćila je policija. Naveli su da je utakmicu pratilo 7400 navijača, a među njima je bilo 400 navijača gostujuće momčadi.

U policiji kažu da su privedeni navijači  u dobi između 26 i 41 godine, da je sedmorici od njih u krvi izmjereno između 0,71 i 2,92  promila alkohola, dok je jedan navijač odbio alkotestiranje. Nadalje, pretragom je od jednog navijača oduzeta  tzv. fantomka, a dvojica su privedena jer su po završetku utakmice nedopušteno ušla u natjecateljski prostor.

Među privedenima posebno se izdvaja 41-godišnjak koji se sumnjiči da je laserom s tribina ometao suce i nogometaše suparničke momčadi. Policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog  s prijedlogom da mu se zabrani dolazak na sve utakmice koje igra HNK  Rijeka sljedeće dvije godine. I za dvojicu navijača koji su utrčali u natjecateljski prostor policija će sudu predložiti da im se izreknu mjere zabrane dolaska na utakmicu, a ostali privedeni navijači bit će prekršajno prijavljeni.

VIDEO: Vještak o suđenju roditeljima male Nikoll: Ono što će biti utvrđeno bit će važna poruka za društvo

Komentara 3

Avatar Crni Taban
Crni Taban
15:45 11.04.2022.

Nije mi jasno zašto netko ne zaustavi ovo ludilo u Rijeci koje traje godinama, domaći navijači stalno upadaju na teren, fizički napadaju protivničke igrače i važnije goste, pljuju ih, uzvikuju najgore uvrede, protivničke navijače kamenuju, tamo zaista vlada totalni primitivizam, evo sad je i Ademi izjavio da je u Rijeci uvijek jako negativna atmosfera puna mržnje. Pa dobro tko to dozvoljava, zašto redari i policija ne reagiraju nego sve to mirno gledaju, a onda ih još HNS svaki put kazni nekakvom smiješnom kaznom.

MA
Marvin
14:40 11.04.2022.

Tako nesto vam se u Zagrebu nemoźe desiti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije