Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač pobjegao

Pojavio se novi trag – Policija traga za vozačem glisera koji je prešao preko kupača u Turnju

gliser, portal
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
09.07.2015.
u 16:37

– Policija provjerava nadzorne kamere na benzinskim crpkama, u marinama, ali i na autocesti. Istraživanje je u tijeku – rekao nam je glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan

Iako ni nakon gotovo mjesec dana nije otkriven vozač glisera koji je prešao preko 67-godišnjaka kupača u Turnju kod Biograda, policija ima novi trag.

Naime, prva je informacija bila da je riječ o bijelom gliseru s tendom, a potom i da su bila dva glisera od kojih je jedan prešao preko kupača ni na stotinjak metara od obale. Sada nam je pak policija potvrdila da je, nakon što je došao svijesti, teško ozlijeđeni 67-godišnjak svjedočio da ga je ozlijedio vozač nešto tamnijeg, oker ili smeđeg glisera i da je došao iz smjera Zadra. – Uz to, korito broda više je, kako doznajmo, karakteristično za plov jezerima i rijekama.

– Policija provjerava nadzorne kamere na benzinskim crpkama, u marinama, ali i na autocesti. Istraživanje je u tijeku – rekao nam je glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan. Vozač glisera 67-godišnjaka je podsjetimo ozlijedio 13.lipnja oko 13 sati, a ozlijeđenog kupača iz mora je spasio jedan mladić iz Zagreba koji je odmah doplivao i dvoje talijanskih turista koji su pomogli s čamcem. Bio je u višednevnoj komi s ozljedama opasnim po život. Još uvijek je hospitaliziran. Vozač glisera pobjegao je s mjesta nesreće.

>>Tragaju za vozačem glisera: Prešao preko ronioca i teško ga ozlijedio

Komentara 4

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
17:35 09.07.2015.

A ,ova policija može ulovit samo kradljivce čokoladica u todorićevom konzumu!!

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
20:01 09.07.2015.

Smeće odurno, treba mu 20 godina zatvora.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:11 10.07.2015.

"Vozac glisera"...nemres vjerovat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije