Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo Riječanke

Policija traga za ubojicom koji je ženu usmrtio udarcima u glavu

lijes,ubojstvo,lidija kukura
Nel Pavletić/PIXSELL
16.09.2013.
u 14:26

Koristoljublje kao mogući motiv ubojstva žene još nije službeno potvrđeno, no navodno se sumnja da je napadač, iako iz stana nisu ukradene vrijedne stvari, ukrao zlatninu koju je žena imala na sebi

Treći dan otkako je u stanu u peterokatnici u riječkoj četvrti Vežica pronađena mrtva Lidija Kukura (77) i potvrđeno da je žena ubijena s više jakih udaraca tupim tvrdim predmetom u glavu policija traga za počiniteljem strašnog zločina. "Oružje" kojim je žena usmrćena, doznaje se, još nije pronađeno. Istražitelji su temeljito pretražili širu okolicu zgrade u kojoj se ubojstvo dogodilo, no bez rezultata. Ubojica očito u blizini nije odbacio predmet kojim je nesretnu ženu izudarao po glavi.

Koristoljublje kao mogući motiv ubojstva još nije službeno potvrđeno, no navodno se sumnja da je napadač, iako iz stana nisu ukradene vrijedne stvari, ukrao zlatninu koju je žena imala na sebi. Iz Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci priopćeno je da se u suradnji s policijom provode izvidi i dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti tragičnog događaja i pronašao počinitelj.

Koliko je zasad poznato, žena je ubijena u petak poslijepodne, vrata njenog stana nisu bila nasilno otvorena pa je moguće da je ubojici sama otvorila ili je ušao sam i nasrnuo na nju. Žena, koja je živjela sama, kako su ispričali susjedi, često je ostavljala vrata nezaključanima. Mrtvu su je pronašli vatrogasci koje je pozvao susjed kad je primijetio da iz stana Lidije Kukure izlazi dim, a ona se nije odazivala na pozive. Na štednjaku je gorio ekspres-lonac, a njeno je beživotno tijelo ležalo između hodnika i kupaonice. Već su se prvim pregledom ozljede na glavi činile sumnjivima, nisu odgovarale ozljedama koje nastanu od pada, što je kasnije potvrdio i nalaz obdukcije.

>> Ubojica je izudarao po glavi pa joj ukrao nakit

Komentara 1

SA
sanplavuj
16:02 30.11.2018.

neka ga nadu sto prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije