Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOLE ZA POMOČ

Policija traga za nestalom djevojkom iz Lipika

nestali.hr
27.03.2021.
u 23:06

U trenutku nestanka bila je obučena u žutu majicu s kapuljačom, crne tajice s cvjetićima, crvene Adidas tenisice te zelenu jaknu

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) objavilo je u subotu kako traga za nestalom 16-godišnjom Magdalenom Šašković iz Lipika.

Magdalena Šašković, rođena 6. srpnja 2005., nestala je danas u Lipiku, a u trenutku nestanka bila je obučena u žutu majicu s kapuljačom, crne tajice s cvjetićima, crvene Adidas tenisice te zelenu jaknu. Visoka je 160 cm, crne valovite kose i smeđih očiju.

MUP je pozvao građane koji imaju bilo kakvu informaciju o Magdaleni Šašković da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također,  informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije