Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo obitelji
Povratak na članak

Policija traga za Balkancem koji je viđen u kampu prije masakra

Stranac je viđen u kampu u kojemu je ljetovala obitelj Al-Hilli. Nije bio odjeven kao da je na odmoru.

Komentari 10

XY
xyzzyx
15:09 11.09.2012.

. Činilo mi se da je izgledao kao da je s Balkana ili možda iz Istočne Europi" Dajte molim vas......meni se čini da tu netko igra političke igre.

VL
OB
-obrisani-
15:18 11.09.2012.

:-OOOOOOOOOO tajanstven balanac .očito da mu to pisalo na leđa kad je bežao

VL
PE
Pegaz
15:25 11.09.2012.

Ma da, naravno, tko bi drugi bio dezurni krivac nego tamo neki Balkanac. I sto jos ima novo? "..izgledao je kao da je s Balkana".....kako to izgledaju ljudi s balkana, mislim s obzirom na cinjenicu da se Balkanom smatra sve od juga Grcke do gotovo Beca, a ja tu vidim ljude raznoraznih fizionomija i razlicitog izgleda....hmmmm.....bas me to zanima.

VL
OB
-obrisani-
15:30 11.09.2012.

Za te zapadnjake koji neznaju niti gdje je balkan je balkanac svatko tko nije bijel kao sir i ima tamniju kosu od plave , nemaju oni pojma o nicemu a ponajmanje o geografiji i ljudima sa kojima zive svakodnevno !

VL
UF
ufrm
15:37 11.09.2012.

Izgledao je kao sa balkana u prijevodu znaci izgledao je kao cigan, to su htjeli reci samo je ovo pristojna verzija ...

VL
Avatar žič
žič
16:26 11.09.2012.

ja sam blond i imam plave okice,znači ne spadam u gore navedenu,,rasu,,išel sam prije par godina sa jednim prijateljom u nizozemsku automobilom,frend je bil crnomanjasti i još tome imal je nekakvi afro friz u njemačkoj nas zaustavu policija tražiju nas putovnice mi damo ja nisam imal problema ali on....joj,provjere,ispitivanje,hebal su nas 1 vuru,no sve je na kraju dobro završilo ali je prijatelj bil dosta ogorčen....

VL
RE
@rea
18:27 11.09.2012.

"Policija traga za Balkancem" (sic !). Je, mo'š mislit !! Tragaju i za crno-bijelom mačkom. Jer je konobarica iz kampa izjavila exkluzivno za Sun da je ta mačka dolazila u kamp 5 dnevno. A djeca iz ubijene obitelji su jee hranila. Fakat, po kvaliteti informacija, Sun vam je pandan.

VL
OB
-obrisani-
23:52 11.09.2012.

a kak znaju da je balkanac? piše mu na čelu? Čuj, bio dobro zbigecan, mora da je balkanac. Nabijem vas pametne, Francuze, engleze, nizozemce i, za svaki slučaj, amerikance.

VL
DZ
dzukaficuka
07:26 12.09.2012.

Traze Balkanca iz provanz oni sami su Romski narod znaci Cigani .Boze moj Boze moj zasto si me ostavijo.Sarkozi je bijo Cigo mozda su njega mislili ha ha ha

VL
OB
-obrisani-
16:39 12.09.2012.

Balkanac je na zapadu sinonim za srbina - a tko bi drugi činio takve monstruOZNE zločine, kao rezanje vrata - klanje na marjanu, likvidacije cijele obitelji, sa malom nejači itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.