Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sesvete

Policija sustigla dva razbojnika nakon pljačke

maska, maskirani
Arhiv VL
12.04.2010.
u 13:48

Dvojac maskiran fantomkama prijetio je zaposleniku automat-kluba plinskim pištoljima, a nakon što je G. P. (33) ispraznio blagajnu, pobjegli su s oko 7000 kuna.

ZAGREB - Dvojica 21-godišnjaka uhićena su u nedjelju oko 23 sata u Sesvetama kao glavni osumnjičeni za razbojstvo u automat-klubu Admiral u Zagrebačkoj ulici. Nekoliko minuta prije 23 sata nepoznati dvojac maskiran fantomkama, prijeteći zaposleniku automat-kluba plinskim pištoljima, ispraznio je blagajnu i pobjegao s oko 7000 kuna, no policija ih je vrlo brzo uhitila.

Naime, mladići nisu bili na svom “teritoriju” pa su poprilično zbunjeno hodali Zagrebačkom čime su privukli pažnju policijske ophodnje koja ih je zaustavila, legitimirala i kod njih, doznajemo, pronašla plinske pištolje i ukradeni novac.

Samo pola sata kasnije maskiran fantomkom jedan je muškarac orobio benzinsku postaju Lukoil na Radničkoj cesti. Pištoljem je zaprijetio dvojici zaposlenika, I. Č. (33) i M. I. (22), i pobjegao s više tisuća kuna, a jutros u 5.45 sati maskirani je muškarac prijeteći pištoljem ispraznio blagajnu Inine benzinske postaje.

Nakon što je zaprijetio dvojici zaposlenika, pobjegao je sa zasad nepoznatom količinom novca.

Komentara 1

ZE
zeki22
08:26 13.04.2010.

danas je pljačkanje postalo najobičniji posao kako je krenulo svaki građanin će imati masku i pištolj da može zaraditi za kruh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije