Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Raport komandantu" Ljiljane Bulatović

Policija spriječila predstavljanje knjige o bjeguncu Ratku Mladiću

ratko mladic
arhiva vl
22.02.2010.
u 09:49

- Sve svoje knjige promovirala sam i u Srebrenici i nitko mi nije zabranio da uđem u dvoranu i govorim. To što netko šalje policiju na istinu koju iznosim, neće me zaustaviti - kazala je autorica knjige "Raport komandantu" Ljiljana Bulatović.

BEOGRAD - Policija je spriječila predstavljanje knjige o najtraženijem haškom bjeguncu Ratku Mladiću "Raport komandantu" Ljiljane Bulatović u Kuli i Crvenki, a u organizaciji pokreta Obraz, piše danas beogradski Press.

Dvadesetak okupljenih posjetitelja u Kuli mirno se razišlo ispred zgrade Skupštine općine, dok je u Crvenki kordon policije zaustavio više od stotinu ljudi, koji su s autoricom Ljiljanom Bulatović i nakladnikom Veselinom Dželetovićem htjeli ući u Dom kulture.

Kuljani i Crvenčani došli su na predstavljanje knjige, iako su organizatori nekoliko sati prije dogovorenog događaja dobili rješenje Policijske uprave u Somboru o zabrani skupa u kojemu se navodi da je „u provedenom postupku po prijavi za održavanje javnog skupa utvrđeno da na skupu može doći do ugrožavanja sigurnosti imovine i ljudi".

- Sve svoje knjige promovirala sam i u Srebrenici i nitko mi nije zabranio da uđem u dvoranu i govorim. Bilo mi je tužno u Crvenki dok sam stajala između policije i naroda. To što netko šalje policiju na istinu koju iznosim, neće me zaustaviti - kaže Ljiljana Bulatović, koja se specijalizirala za pisanje knjiga o Mladiću i "pronošenje istine o srpskom komandantu" optuženom za najveće ratne zločine i genocid na prostorima bivše države.

Komentara 109

RT
rimtu tituki
15:32 22.02.2010.

Kockonjo želim da ti čestitam praznik. Srećno Sveti Turim

DO
doktorica
10:48 22.02.2010.

Briga nas

RT
rimtu tituki
14:19 22.02.2010.

Ha ha ha Obrisan mi komentar jer sam napisao da ne damo Mladića Ako, ako, samo brišite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije