Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVAR NA GPS-U

Policija spasila Španjolce koji su balonom pali u more kod Brijuna

balon
15.01.2011.
u 20:46

Trojica letača balonom krenuli su iz Bolzana prema Španjolskoj, ali su zbog kavara na GPS-u završili blizu Brijuna

Trojicu Španjolaca, čiji se balon srušio u more 13 nautičkih milja istočno od otočja Brijuni, u posljednji je čas spasila hrvatska pomorska policija, piše portal 24 sata.

Kako navodi portal, oni su namjeravali odletjeti iz talijanskog Bolzana prema Španjolskoj, no pokvario im se GPS uređaj, a zračne struje su ih, umjesto prema Španjolskoj, odnijele prema Hrvatskoj. Tijekom leta su uspjeli telefonom nazvati policiju u Padovi, koja je obavijestila Ljubljanu, a oni Zagreb, tako da ih je brodica pomorske policije dočekala i spasila prije nego je balon potonuo.

Ključne riječi

Komentara 2

MU
munemglobal
23:44 15.01.2011.

PONOVO RADI BIOSKOP!!!! Prisjetite se naših nezaboravnih filmova uz iPhone aplikacije: MARATONCI, KO TO TAMO PEVA, BALKANSKI ŠPIJUN Kupujte domaće!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
21:46 16.01.2011.

Hm, nije mi jasno kakve veze ima kvar GPS-a i zračna strujanja. Vjetar bi ih (valjda) odnio u krivom smjeru i s ispravnim i s neispravnim uređajem...il morti nekaj ne kužim u ovoj priči ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije