Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT UZROK

Policija o detaljima teške nesreće kod Vinkovaca: Vozač (29) se zabio u objekt, poginuo na mjestu

PU vukovarsko-srijemska
24.10.2023.
u 11:02

Mladić je poginuo na mjestu događaja u nesreći koja se jutros dogodila kod Vinkovaca

Poslije obavljenoga očevida prometne nesreće koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, a u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, policija je dala više informacija o tome kako je došlo do nesreće.

– Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je danas, oko 3.30 sati, 29-godišnjak iz Osijeka upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Alojzija Stepinca u Vinkovcima u smjeru Ivankova. Došao je do zavoja, gdje je prometnim znakom označen obavezan smjer kretanja ulijevo, pa se nastavio kretati ravno na nerazvrstanu cestu na kojoj je prometni znak zabrane prometa u oba smjera te zbog neprilagođene brzine stanju na cesti (zavoj i završetak asfalta) sletio je na zelenu površinu i udario u ormar električnih vodova i zidani objekt, vlasništvo Hrvatske elektroprivrede. Vozač je preminuo na mjestu događaja – navode iz policije.

Dodaju kako će se po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima nad tijelom preminulog vozača obaviti obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

DV
djon vejn
11:58 24.10.2023.

Tako sam i ja jednom otišao ravno, hvala Bogu pa je bila samo njiva. Prošao sam tamo 100 puta, šta mi se to popodne dogodilo, ne znam... Žao mi je mladosti , roditelja ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije