Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJENA KRIMINALNA SKUPINA
Povratak na članak

Policija razotkrila pandemijske prevarante: Prva uhićenja zbog lažnih COVID-potvrda

Osumnjičenima prijeti kazna zatvora od 6 mjeseci do pet godina za krivotvorenje isprava i zloporabu ovlasti

Komentari 22

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
09:33 20.11.2021.

Ucinkovita policija je uspjela razbiti jos jedan kriminalni lanac. Hrvatski gradjani spavaju mirno.

VL
ST
stefj
23:18 19.11.2021.

Ovo je jako dobar pokazatelj što znači birokracija i zašto je kod nas nivo korupcije toliko visok. Stvar je vrlo jednostavna - što više propisa, što više dozvola, to je birokrat važniji i korumpiraniji. A mi (i cijela EU) smo izuzetno birokratizirana zemlja s hrpom besmislenih i kontradiktornih propisa. Iliti raj za birokraciju, nismo bez veze uhljebistan... To je i jedan od razloga zašto ove potvrde neće više nikada nestati, zašto će se samo proširivati njihova upotreba, zato i još radi političkih poena koji se mogu pokupiti s tim. Vidimo da je cijela ta Covid situacija prešla iz domene znanosti skoro potpuno u medijsko-političke sfere gdje onda ideologija preuzima stvar. Jasan pokazatelj je izbacivanje neistomišljenika iz savjeta, a vidimo i iz javnog prostora...

VL
LE
LeonardoGoldman
00:33 20.11.2021.

Provjeru treba početi od državnog vrha.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:05 20.11.2021.

Policija razotkrila pandemijske, ali niti jednog iz Pfizera.

VL
Avatar malistricek
malistricek
11:13 20.11.2021.

HAOS u ROTERDAMU! Policija puca na narod, mrtvi i ranjeni na antikorona protestu! Masovni protest protiv korona diktature, kovid pasoša i obavezne vakcine večeras u Roterdamu pretvorio se u krvoproliće. Na snimcima koji izgledaju kao građanski rat, vidi se kakoko policija puca bojevom municijom na goloruk narod (uglavnom mladići i devojke) dok u pozadini odjekuju vrisci, zvuci eksplozije, a po ulicama gore požari, zapaljen je veliki broj policijskih automobila.

VL
Avatar malistricek
malistricek
11:10 20.11.2021.

Doktor Fauci ističe da prve doze cjepiva protiv virusa Kovida-19 slabe imunitet pa je nužna dodatna doza. Najveći stručnjak za zarazne bolesti u zemlji kaže da raste broj hospitalizacija zbog Kovida 19 među potpuno cijepljenim osobama koje nisu primile dodatna cjepiva. Dr. Anthony Fauci, ravnatelj Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti, rekao je da slabljenje imuniteta od prvih cjepiva dovodi do porasta teških slučajeva među imuniziranim Amerikancima."Ono što sada počinjemo vidjeti je porast hospitalizacija među ljudima koji su cijepljeni, ali nisu intenzivirani", rekao je za NBC News. "To je značajan udio, ali ne i većina." Tijekom intervjua Fauci nije precizirao koliko raste stopa hospitalizacija potpuno cijepljenih osoba. No, u prošlosti je naglašavao da je zabrinut da bi smanjenje učinkovitosti cjepiva moglo dovesti do novog povećanja tijekom zime.Nedavna studija Instituta za javno zdravstvo u Oaklandu u Kaliforniji otkrila je da je ukupna učinkovitost triju cjepiva protiv Kovida koja su dostupna u Sjedinjenim Državama pala sa 87 posto u ožujku na 48 posto do rujna. Suvremeno cjepivo bilo je najučinkovitije, ali je ipak palo uz smanjenje rizika od infekcije s 89 posto na 58 posto. Učinkovitost Pfizer injekcije pala je sa 87 posto zaštite na 43 posto, a J&J cjepiva s 83 posto na 13 posto.......jadni cepljeni ljudi . I dalje ne svataju da su izmanipulisani.

VL
Avatar malistricek
malistricek
14:10 20.11.2021.

Bivši čelnik Fajzera: Smislili su 6 faza pakla, ulazimo u fazu 5, evo šta sledi Bivši potpredsjednik tvrtke "Pfizer" dr. Mike Jedon otkrio je šokantne detalje o cijepljenju i KOVID-19. Britanski je znanstvenik koji aktivno radi na upozoravanju javnosti. dr.r. Jedan: „Postoji 6 faza i približavamo se fazi 5, što je posljednji korak prije nego što izbije sav pakao na zemlji. 1. FAZA / Prva faza je bila poticanje prijetnji i stvaranje straha. Od prosinca 2019. do ožujka 2020., s porastom pandemije započeo je put prema novom svjetskom poretku. To je uključivalo ubijanje desetaka tisuća starijih ljudi, pozicioniranje cijepljenja kao jedinog rješenja i usmjeravanje cjelokupne pažnje na KOVID-19. Željeni rezultat za Kabalu bila je (gotovo) opća panika. 2. FAZA / Plovljenje i podjela Uslijedila je druga faza, od ožujka 2020. do prosinca 2020. godine. "Ova faza je donijela protuustavne mjere, paraliziranje gospodarstva, stigmatiziranje pobunjenika, cenzuriranje vođa disidenata, poštivanje poslušnosti većine i otpor pobunjeničkoj manjini." Drugi željeni rezultat Faze 2 iz Kabale bila je (gotovo) opća panika. 3. FAZA / Promocija "rješenja" u obliku cjepiva Faza 3 uslijedila je između prosinca 2020. i lipnja 2021. „Ovaj vremenski okvir sastojao se od predstavljanja 'izdajničkog i smrtonosnog rješenja', a zatim objavljivanja smrtonosnog rješenja uz obećanje zaštite i povratka u normalu. Faza 3 uključivala je skrivanje statistike nuspojava i smrti od injekcije.

VL
ZA
zagi101
21:40 19.11.2021.

ovi na groblju su isti oni koji su izgleda kupovali takve potvrde, kao cijepljeni a u stvari nisu

VL
DU
Deleted user
20:36 19.11.2021.

Vjerojatno uvjetne kazne, Hrvatsko pravosuđe je ko hrvatsko zdrastvo i država - jako bolesno, zna se kaj se nekad radilo sa takvima ... za primjer ostalima :)

VL
PO
poluprovokator
21:28 19.11.2021.

Paranoja pere na najjače. Tzv normalnofobija. Eno puno groblje stradalih na cjepljenju a na respiratorima ne prednjače anticjepi.

VL
RZ
RZ
21:26 19.11.2021.

Nije ni čudno kad se " cijepljeni " zaraze. Koliko ih je takvih u bolnici, lažnih cijepljenih? Jako puno.Onda se čudom čude da se cijepljeni mogu zaraziti kao i ostali.

VL
VE
Ventilator2
20:38 19.11.2021.

Čestitke hrvatskoj policiji na velikom uspjehu.... Ni jedna banda više ne spava mirno, svaka čast

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.