Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli oružje

Policija razoružala 74-godišnjaka iz Kaštela

oružje
Foto: PU splitsko-dalmatinska
07.03.2015.
u 14:18

Policija je u domu 74-godišnjeg Kaštelanina pronašla automatsku pušku i pištolj te više od 370 komada raznih vrsta streljiva za koje nije imao dozvolu

Policija je u domu 74-godišnjeg Kaštelanina pronašla automatsku pušku i pištolj te više od 370 komada raznih vrsta streljiva za koje nije imao dozvolu.

Također je pronađena i oduzeta jedna puška i pištolj za koje je posjedovao odobrenje za držanje. Kazneno će ga prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu zbog nedozvoljenog držanja oružja.

>> Digli u zrak zatajenu eksplozivnu napravu koja ubija u krugu od 20 metara

Komentara 2

DU
Deleted user
10:11 08.03.2015.

@uzniče, pa nije... čim je kod njega nađeno oružje za koje nije imao dozvolu ( kalasnjikov se ne može legalizirati) odmah su nastali uvjeti i za oduzimanje zakonitog, vjerovatno lovačkog oružja... u takvim slučajevima oduzimaju i zračnu pušku koja nee treba dozvolu ... ali neke vrste treba samo prijaviti policiji ...

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
20:13 08.03.2015.

Takve treba odmah optužiti za planiranje terorističkih akcija! Neka mi netko objasni što će mu takvo oružje u kući?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije