Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Policija razbila četveročlanu bandu kradljivaca

policija,žace
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
11.12.2013.
u 13:33

Vođa bande je recidivist koji se nedavno vratio s odsluženja zatvorske kazne.

Policija je uhitila 28-godišnjeg šefa četveročlane bande koja je od 18. listopada do 7. prosinca u Međimurju počinila čak 28 krađa! Protiv njega i trojice (28, 22 i 20) podnijet će se kaznene prijave.

Najviše krađa, dvanaest, dogodilo se u Murskom Središću, gdje su uznemireni građani bili spremni i na organiziranje noćnih straža.

Članovi bande iz Murskog Središća bili su, kažu u PU međimurskoj, vrlo drski. Tijekom noći provaljivali su u obiteljske kuće u kojima su ukućani spavali! Pretražili bi prostorije i krali nakit, novac, mobitele i druge vrijedne stvari. U 12 slučajeva kazneno djelo su pokušali, ali ga nisu dovršili, dok su 16 kaznenih djela pobjegli s plijenom, počinivši 57.000 kuna materijalne štete.

Vođa bande je recidivist koji se nedavno vratio s odsluženja zatvorske kazne.

Komentara 1

DO
doktorica
10:00 12.12.2013.

a imena i prezimena?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije