Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Božinović:
Povratak na članak

'Policija provjerava sve relevantne dokumente iz afere Hotmail'

Božinović je u izjavi novinarima nakon susreta sa slovačkom kolegicom kazao da ne može govoriti “što policija konkretno radi”, ali da radi u koordinaciji s Državnim odvjetništvom

Komentari 11

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
16:46 16.05.2018.

Most ce rusiti svaku vladu dok svi ministri ne buju iz Metkovica Hhhh:))) Jedina greska Martine Dalic jest sto nije koristila sluzbeni i zasticeni email i telefon. Svejedno je hakiranje zabranjeno , pronaci kriminalca i naj ostrije kazniti. Negdje samam procitao - mailove dobio Petrov od rusa.

VL
Avatar MK
MK
16:45 16.05.2018.

Afera se ne zove "Hotmail", nego se zove "Agrokor Takeover"!

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
16:49 16.05.2018.

Možemo imati puno povjerenje u našu policiju na čelu s drugom Božinovićem, koja je izračunala da na Trg bana Jelačića stane osam ljudi. Nakog tako zahtjevnog posla, financijske bilance jednog koncerna biti će mačji kašalj za te mozgove. Inteligencija je to. Evo, pa pogledajte samo Božinovića, filozofska bradica i profesorske naočale, ne bi čovjek rekao da se radi o liku koji je bio Mesićev savjetnik i koji je diplomirao opštenarodnu odbranu, i još tome i par kurseva.

VL
Avatar krile11
krile11
16:42 16.05.2018.

Da nije tragično , bilo bi smiješno ...nakon smjenjivanja pola MUPa , postavljen Božinović koji je jedan od arhitekata čitavog ovog sustava , i sada bi on , kao ministar MUPa trebao istražiti i prokazati praktično svog nadređenog

VL
Avatar MK
MK
16:53 16.05.2018.

Davor Bozinovic ili je sada "u sukobu interesa" kada Martina Dalic vise nije ministrica - ili je bio u "sukobu interesa" onda kada je Martina Dalic jos bila ministrica... Zasto Policija nije provjeravala sve relevantne dokumente u trenutku dok je Martina Dalic jos bila ministrica a Hotmailovi su vec ugledali svijetlo javnosti? ...Kasnis Bozinovicu - ovo bi trebala biti osobna ostavka na minstarsku duznost!

VL
RI
rightside
16:28 16.05.2018.

ah,bas me zanima sta ce tu drug bozinovic istrazit i saznat??))))) ajd da bas vidimo ,,malo ce,o pricekat,dok on to "usaglasi" sa ostalima,,)))pa onda da izjavu za javnost,,

VL
DU
Deleted user
16:02 16.05.2018.

Sto je sa dnenicama ima par godina.....isplatilo se...

VL
Avatar boros
boros
16:25 16.05.2018.

...istragu,pored Bozinovica mora "aminovati" i bozanic...tek onda postaje puno i pravo-mocna...L Z N

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.