Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Policija pronašla odbjeglog vozača BMW-a koji je naletio na pješakinju

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram
1/3
02.01.2020.
u 11:03

Pješakinja je teško ozljeđena I hospitalizirana u splitskoj bolnici

Zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je udario pješakinju i nepružanja pomoći, trogirska je policija kazneno prijavila 69- godišnjeg vozača, doznaje se u četvrtak u splitskoj policiji.

Istragom koju su proveli službenici trogirske Policijske postaje nad 69-godišnjim vozačem, utvrđeno je da je 22. prosinca 2019. u poslijepodnevnim satima upravljao osobnim vozilom BMW te na pješačkom prijelazu ceste Put Muline udario pješakinju. Nakon toga vozilom je pobjegao s mjesta nesreće. 

Pješakinja je teško ozljeđena I hospitalizirana u splitskoj bolnici. Kaznena prijava protiv vozača je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Kamionetom u punoj brzini probio zid i uletio na terminal zračne luke na Floridi

Komentara 1

BE
Bela
14:50 02.01.2020.

Onda će se braniti da "poštuje propise, ali ne baš onako, legalno" (=slobodan citat kretena s motorom)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije