Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen zbog četiri teške krađe provaljivanjem

Policija pronašla lopova koji je krao gorivo i akumulatore iz kamiona

policija
Arhiva VL
09.01.2010.
u 08:42

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je 21-godišnjaku dokazala još tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem. Krao je gorivo iz kamiona i radnih strojeva.

ZADAR - Zadarska policija kazneno je prijavila 21-godišnjaka iz Zadra koji je u periodu od 01. lipnja do 01. rujna 2009. godine u tri navrata iz kamiona i radnog stroja, koji su se nalazili u dvorištu ispred skladišta keramičarskog obrta "Klasić" u Zadru u ulici Knezova Draškovića bb ukrao četiri akumulatora i dizel gorivo. To je prilikom 61-godišnjeg vlasnika oštetio za oko 3.750 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, 21-godišnjaku su dokazana još tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Naime, ukrao je gorivo iz teretnih vozila u vlasništvu 44-godišnjaka i 46-godišnjaka, plinske boce i kosilicu u vlasništvu 63-godišnjaka te gorivo iz kamiona u vlasništvu tvrtke "Adria“.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije