Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije kriv

Policija privela Zorana Pusića zbog prometnog prekršaja iz 2008.

'10.02.2010., Zagreb - Sanja Sarnavka, Zoran Pusic i Vesna Balenovic na konferenciji za medije u Kuci ljudskih prava, Selska 112c.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
15.11.2011.
u 20:58

U Trogiru je 2008. godine njegovim automobilom upravljao djelatnik tvrtke njegova sina koji je počinio prekršaj

Predsjednik građanskog odbora za ljudska prava, Zoran Pusić, priveden je u utorak ujutro na prekršajni sudu u Zagrebu zbog prometnog prekršaja iz 2008. godine piše Novi list.

Naime, tada je u Trogiru njegovim automobilom upravljao djelatnik tvrtke njegova sina koji je počinio prekršaj.

- Policija je došla po mene u šest ujutro. Nisam otvorio, pa su se vratili u osam. Proveo sam na policiji nekoliko sati, gdje je razjašnjeno da je prekršaj razriješen još prije tri godine a da nisam ja vozio, kako je stajalo u policijskome nalogu - kazao je Pusić za Novi list.

Dodao je kako ne misli da je priveđenje povezano s njegovim aktivizmom i kako su policajci korektno postupali prema njemu. Osuđuje jedino praksu privođenja kroz jutro i tvrdi da je to ostavština diktatorske prošlosti.

 

Komentara 33

US
U sridu
22:54 15.11.2011.

Horvath,sto to djubre sprema? daj obznani !

VI
vidimškoj
21:10 15.11.2011.

najbitnije je da im je ministar Veliki političar......

A9
AAA-999
22:11 15.11.2011.

Antihrvat po osjećaju, srcu i zanimanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije