Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omalovažavali policiju

Policija privela navijače: Kod 19-godišnjaka pronašli automatsku pušku, municiju, naci zastavu

Uhićeni navijači - Tornado
Foto: Frane Šarić
19.07.2020.
u 11:53

Ide mu prijava za omalovažavanje policije kao i ostaloj osmorici uhićenih navodnih pripadnika navijačke skupine Tornado koji su u subotu ujutro zatečeni u prefarbavanju murala Torcida u općini Poličnik.

Zadarska policija je kod 19-godišnjaka pronašla automatsku pušku, četiri spremnika municije, preko 200 metaka naci zastavu...

Ide mu prijava za omalovažavanje policije kao i ostaloj osmorici uhićenih navodnih pripadnika navijačke skupine Tornado koji su u subotu ujutro zatečeni u prefarbavanju murala Torcida u općini Poličnik. Bijeg je završio kod trgovinskog centra na sjevernom ulazu u Zadar gdje je policija pripadnike navijačke skupine u dobi od 19 do 39 godina polegla na cestu, a potom i uhitila. Jedan je pobjegao.

- Jedan od vozača bio je pozitivan na droge, drugi je odbio testiranje, petero ih nije imalo osobne, slijede prijave za omalovažavanje policije - rekla nam je među ostalim Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 64

Avatar local_patriot
local_patriot
12:31 19.07.2020.

Da je sloboda i demokracija bio bi pusten uz kaznu od 200kn ,gdje je sloboda govora i izrazavanja tctctctcttc

OK
Okrad
12:44 19.07.2020.

Municiju? (Streljivo?)

Avatar Uskok
Uskok
13:28 19.07.2020.

I kaj onda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije