Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udarale je po glavi i tijelu
Povratak na članak

Policija privela maloljetnice koje su u Sesvetama pretukle svoju vršnjakinju

Jedna je maloljetnica osumnjičena da je napad snimila mobitelom, nakon čega se snimka proširila društvenim mrežama, dodaje policija. Liječnička pomoć napadnutoj maloljetnici pružena je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena, uz mogućnost prekvalifikacije ozljeda, navode iz PUZ-a. Policija ističe da je protiv osumnjičenih maloljetnica Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnesena kaznena prijava.

Komentari 3

BF
bf23
20:36 18.03.2023.

Da sam na mjestu roditelja,još bih podigao i privatnu tužbu,kako sa nasilnike,tako i za snimatelje.

VL
LI
liliZG
12:32 19.03.2023.

ne kužim ovu novu generaciju ,to je zakon rulje,...nekada se tuklo jedna na jedna i kada si pao na pod , tučnjava je bila gotova.... zato što je nekada postojala osobna odgovornost... danas je nema... danas ako je nasilnik u razredu svi u razredu su krivi kao i nasilnik.... gdje je tu pamet?

VL
OB
Oblivion
08:24 19.03.2023.

Mi smo se i sto u školi znali potući, bilo razbijenih noseva, arkada, šljiva na oku i uvijek bi se opravdali da nas lopta napucala, pali s bicikla, drveta. Cure su bile puno gore od nas dečki

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.