Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SPLITA I SINJA

Policija pritvorila mladića (26) koji je krao alkohol i parfeme vrijedne 9.000 kuna

trgovine
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
12.04.2021.
u 13:01

Splitsko-dalmatinska policija je izvijestila da 25-godišnjaka sumnjiči da je zajedno s 21-godišnjakom, nad kojim je ranije dovršeno kriminalističko istraživanje

U policijskom pritvoru završio je 25-godišnjak kojega policija sumnjiči da je na sinjskom i splitskom području u veljači i ožujku u pet navrata iz prodavaonica ukrao alkoholna pića i parfeme.

Splitsko-dalmatinska policija je izvijestila da 25-godišnjaka sumnjiči da je zajedno s 21-godišnjakom, nad kojim je ranije dovršeno kriminalističko istraživanje, od 28.veljače do 2. ožujka ove godine iz prodavaonica na sinjskom području u tri navrata ukrao alkoholna pića i druge artikle vrijedne oko 5 tisuća kuna.

Osumnjičen je također da je tijekom ožujka dva puta ukrao parfeme iz prodavaonica na području Splita, pri čemu je nastala materijalna šteta od oko 4 tisuće kuna, priopćila je policija.

 

Ministar Fuchs otkrio kako će se odvijati nastava do kraja školske godine i procijepljivanje nastavnika

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:08 12.04.2021.

Bolje da je zgazio čovjeka i pravio se da ima sinkopu ili da je oštetio državni proračun za barem 30 milijuna kuna sada bi već se tome procesu nazirala sudska zastara! Hrvatska je zemlja po mjeri kriminalca a ne sitnog lopova!

VI
vidum
13:07 12.04.2021.

Nije ima novaca. Nešto popit za se, a parfemi za curu. Triba ga razumit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije