Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadi nisu povezani?

Policija prijavila dvojicu mladića za napad u kafiću u Đevrskama, vozača našli pijanog

Kafić u Đevrskama, gdje se dogodio napad
Foto: Frane Šarić
1/3
23.08.2019.
u 09:37

- Sve su opcije otvorene, još uvijek se provodi krim istraga... - rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor o povezanosti slučajeva u Đevrskama i u Uzdolju

Policija je riješila napad u kafiću u Đevrskama, podnoseći prekršajne prijave protiv dva od tri mladića koji su, podsjetimo, sudjelovali u vrijeđanju vlasnika kafića govoreći mu da će opet bježati Srbi na traktoru. Kako doznajemo vlasnica kafića zapisala je registarske oznake vozila pa je policija i zatekla vozača na cesti u alkoholiziranom stanju. S obzirom na to da su okrivljeni samo za ovo djelo ispada da događaji u Đevrskama i u Uzdolju gdje su fizički napadnuti starci i maloljetnici, odvojeni. Policija to nije potvrdila...

- Sve su opcije otvorene, još uvijek se provodi krim istraga... - rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor o povezanosti slučajeva u Đevrskama i u Uzdolju.

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 25-godišnjakom okrivljenim za prekršaj iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Pogledajte izjavu supruge vlasnika kafića:

- Utvrđeno je da su okrivljeni 21. kolovoza oko 22.50 sati u Đevrskama, u alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt 62-godišnjaka osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kada je po ulasku u ugostiteljski objekt okrivljeni 25-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vrijeđao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir tu nazočnih gostiju, dok je okrivljeni 28-godišnjak verbalno napao vlasnika ugostiteljskog objekta nakon što su okrivljeni upozoreni da ne oštećuju inventar.

Ključne riječi

Komentara 43

DU
Deleted user
09:53 23.08.2019.

A oklen su, čiji su, ime oca, za koga navijaju, stranačka pripadnost, stranačka pripadnost članova obitelji, čiju sliku na zidu imaju? E moji novinari, ni vi niste što ste nekad bili.

SJ
staroveski.jasna
09:57 23.08.2019.

Izgleda da je sve povezano, netko je saznao za Četničko divljanje po Švicarskoj gdje se igrala utakmica, Švicarska policija je imala posla, zato je i izgleda i došlo do napada kojeg ne odobravam, pustite ljude neka gledaju što hoće. , sve dok poštuju naše zakone, nesmije se nikoga maltertirati.

PE
Peropero
10:27 23.08.2019.

Prekršajne prijave koje će otići u zastaru. To je poruka svim budućim napadačima. Račun će platiti Hrvati u Vojvodini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije