Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO KRADLJIVAC

Policija prijavila 70-godišnjaka, sumnjiče ga za 10 provala

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.08.2020.
u 15:37

Provaljivao ju u trgovine, frizerski salon, cvjećarnu, slastičarnicu...

Zagrebačka policija prijavila je u petak 70-godišnjaka kojeg sumnjiči za 10 provalnih krađa, od čega su tri ostale u pokušaju. Osumnjičeni je 19. kolovoza provalio u frizerski salon u Heinzelovoj ulici odakle je odnio novac, a dva dana kasnije provalio je u dvije cvjećarne na Britanskom trgu gdje je također otuđio novac.

U poslijepodnevnim satima 23. kolovoza provalio je u trgovinu u Ilici uzevši novac iz blagajne, a idućeg dana je ponovno provalio u isti frizerski salon u Heinzelovoj ulici gdje je opet uzeo novac. Iste te noći u istoj ulici osumnjičeni je pokušao provaliti u cvjećarnu, međutim u tome nije uspio, precizirala je policija. Tijekom iduće noći nakon provale uzeo novac iz trgovine i slastičarnice na području Medveščaka, dok mu provale u drugu trgovinu i ugostiteljski objekt nisu uspjele.

Ukupna materijalna šteta iznosi 8580 kuna, dok je osumnjičeni po dovršenom kriminalističkom istraživanju pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije