Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Policija prekinula druženje u kafiću u Zagrebu. Uhićena 22-godišnjakinja

policija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
15.03.2021.
u 09:33

Policijski su službenici utvrdili da ugostiteljski objekt posluje to jest da se u zatvorenom prostoru objekta nalazi 12 gostiju

Policija je na zagrebačkoj Trešnjevci zatekla 22-godišnjakinju koja je u zatvorenom dijelu ugostiteljskog objekta posluživala 12 gostiju. Uhićena je te je nad njom provedeno kriminalističko istraživanje po čijem dovršetku je predana pritvorskom nadzorniku.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti. U subotu, 13. ožujka oko 19.45 sati na Trešnjevci u Jablanskoj ulici, policijski su službenici utvrdili da ugostiteljski objekt posluje to jest da se u zatvorenom prostoru objekta nalazi 12 gostiju. Naime, njima je zadržavanje u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta omogućila 22-godišnjakinja, koja ih je i posluživala pićima, protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, uz rizik od opasnosti širenja i prenošenja zarazne bolesti COVID-19 među ljudima", stoji u priopćenju zagrebačke policije.

Osumnjičena je uhićena te je nad njom provedeno kriminalističko istraživanje po čijem dovršetku je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Vakserčina
Vakserčina
09:59 15.03.2021.

"Novo normalno" postaje nenormalno...

BL
blouse
09:59 15.03.2021.

Povodom godišnjice uvođenja represivnih mjera kojima su nam oduzeta temeljna prava i slobode, pravo na rad, kretanje, disanje i ljudsko dostojanstvo, 20.03.2021. organizira se SVJETSKA POVORKA ZA SLOBODU I DEMOKRACIJU u svim zemljama svijeta 💥🌍 Ne propustite biti dio ovogg događaja i pridružite se povorci u najbližem gradu s početkom u 12 sati: 🔸️ZAGREB: Trg Kralja Tomislava prema Trgu Bana Jelačića 🔸️SPLIT: ispred Banovine prema Rivi i Peristilu 🔸️ZADAR - ŠIBENIK: Šibenik Vidici prema Poljani 🔸️OSIJEK: Tvrđa prema Trgu Ante Starčevića 🔸️DUBROVNIK: Stradun VAŽNO‼️ Vidljivost objava na Facebooku i drugim društvenim mrežama je vrlo loša, stoga pošaljite ovaj poziv svojim prijateljima i poznanicima osobnim pozivom! #WeWillAllBeThere

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
10:33 15.03.2021.

Je li policija uhitila Plenkovića, ministre, "stožer" i ostalih tisuću "širitelja i prenositelja zarazne bolesti" na Bandićevom sprovodu? Nije? Kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije