Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIŽEVCI

Ukradeno mu više desetaka tisuća kuna zbog nepromišljene pogreške

Ilustracija
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
24.07.2019.
u 09:34

Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem.

Danas je u Križevcima, u Ulici Petra Preradovića nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog automobila uzeo više desetaka tisuća kuna.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem te poziva građane na oprez prilikom ostavljanja automobila bez nadzora.

"Uvijek zaključavajte svoja vozila! Kradljivci vozila traže najlakšu metu i iskoristit će svaku priliku koju ste im pružili. Uvijek zaključajte svoje vozilo, čak i onda kad je parkirano u garaži, dvorištu ili na prilazima kuće. Provjerite da su sva vrata zatvorena, uključujući i prtljažnik. Pobrinite se da su svi prozori zatvoreni, uključujući i krovni prozor", upozoravaju iz PU koprivničko- križevačke.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar VinkoL
VinkoL
19:46 24.07.2019.

I nije za drugo kad je tak "bistar". Pa dijete od 5 godina zna da se auto, kuća, bicikl... za klju ča va ju!!

Avatar fidelio
fidelio
10:27 24.07.2019.

Veću količinu keša treba imati sa sobom samo u trenutku kupovine/primopredaje i to u najkraćem mogućem periodu. Ostatak vremena treba držati lovu u banci. A ako "ne možeš" ili "ne želiš" držati lovu u banci, onda vjerojatno imaš drugih problema. Tako da, malo je bitno što je ostavio auto nezaključan, jer je to samo pogreška nakon pogreške nakon pogreške...

DU
Deleted user
10:19 24.07.2019.

Taj je zapravo htio donirati lovu u humanitarne svrhe, a skroman je i samozatajan, pa ju je ostavio u nezaključanom autu. Da je ostavio i ključeve, mogao je donirati i auto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije