Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udario u 'maricu'

S autom punim oružja pokušao pobjeći policiji

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
09.01.2018.
u 14:35

Pokušavajući pobjeći, 62-godišnji vozač je prednjim dijelom automobila udario u zaustavljeno policijsko vozilo, iako je na njemu bilo upaljeno rotacijsko svjetlo u cilju zaustavljanja i kontrole.

Policija je zbog sumnje u nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te oštećenje tuđe stvari kazneno prijavila trojicu muškaraca u dobi od 62, 24 i 23 godine.

Naime, prilikom redovnog nadzora državne granice s Bosnom i Hercegovinom, u petak, 5. siječnja oko 18.15 sati u blizini Orubice na novogradiškom području policija je pokušala zaustaviti Hyundai novogradiške registracije kojim je upravljao 62-godišnjak. On se, međutim, oglušio na policijsku zapovijed te je nastavio vožnju i dao se u bijeg.

Pritom je udario i oštetio zaustavljeno službeno policijsko vozilo na kojemu je bilo upaljeno plavo rotacijsko svjetlo. U pravoj filmskoj potjeri koja je uslijedila, automobil u kojemu su se kao putnici nalazila i dva mladića od 23 i 24 godine ubrzo je zaustavljen. Pretragom je u njegovoj unutrašnjosti pronađena i oduzeta veća količina vatrenog oružja, odnosno deset raznih lovačkih pušaka, četiri optika, prigušivač i spremnik za streljivo.

Sva trojica su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a zatim i Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Komentara 2

IB
ibiza
16:28 09.01.2018.

i tko su i otkuda ,a kojem narodu pripadaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije