Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policija podnijela prekršajnu prijavu protiv Željka Keruma

Željko Kerum
Nino Strmotić
16.01.2010.
u 23:20

Tereti ga se da je na noći Zagvožđana, koja se prije mjesec i pol dana održala u restoranu Sky na vrhu Kerumovog prodajnog centra Joker, remetio javni red i mir.

Splitska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv gradonačelnika Željka Keruma. Tereti ga se da je na noći Zagvožđana, koja se prije mjesec i pol dana održala u restoranu Sky na vrhu Kerumovog prodajnog centra Joker, remetio javni red i mir.

Tada je Kerum djelovao kao redar te izbacio nekolicinu gostiju koji su se nešto ranije sukobili s njegovim prijateljem i predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom. Problem je u tome što je Kerum vikao, a radile su i šake.

Ovo je splitskom gradonačelniku druga prekršajna prijava, prvu je zaradio jer je bez javnog natječaja prijatelju Ivici Livaji dao posao uređenja novih vrtića.

Komentara 29

MI
miso
23:44 16.01.2010.

Baš me zanima da li za Keruma vrijedi isto što i za mene?

BT
bili-tartuf
23:47 16.01.2010.

miso,..pa vidis´da za Cácícá nevridi...

OB
-obrisani-
23:34 16.01.2010.

Zar i taj pojam ima u Hrvatskom jeziku? Nisam znao. Nigdje ne stoji dali će tužitelj taj prijedlog prihvatiti ili odbiti. Ja mislim da će biti ovo drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije