Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESEN OPTUŽNI PRIJEDLOG

Policija otkrila tko stoji iza napada na dvojicu američkih vojnika u zadarskog klubu

Napadnuti Amerikanci
Foto: Screenshot/Instagram
1/4
24.12.2019.
u 11:16

Protiv 19-godišnjaka i 33-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog zbog prekršaja.

Zadarska policija otkrila je tko stoji iza napada na dvojicu američkih vojnika 25-godišnjeg Zaviana Doziera i 24-godišnjeg Keitha Rowea koji se dogodio u noćnom klubu 'Opera'. 

Tada je suvlansik kluba i bivši gradonačelnik grada Hvara Pjerino Bebić izjavio da su vojnike pretukli gosti kafića, Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje kako je jedan od napadača 33-godišnji Petar Matenda, sin njegovog partnera Slobodana Matende, poznatog splitskog ugostitelja i suvlasnika kluba “Opera” u kojem se dogodio napad.

Policija za napad na vojnike sumnjiči 19-godišnjeg Zadranina Marino K. iz navijačke skupine Tornado

. Protiv dvojice napadača slijedi optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira jer nije utvrđen motiv diskriminacije, ali se kriminalistička obrada nastavlja.

– U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljen je veći broj razgovora sa svjedocima događaja, te druge mjere i radnje iz nadležnosti policije. Prijavljena su dva hrvatska državljanina, 19-godišnjak iz Zadra i 33-godišnjak iz Splita, zbog osnovane sumnje da su 20. listopada oko 3.15 u Ulici Obala Kralja Tomislava u Zadru u ugostiteljskom objektu fizički napali dva američka državljanina u dobi od 24 i 25 godina i tom prilikom 24-godišnjaka lakše ozlijedili, dok je 25-godišnjak odbio liječničku pomoć – naveli su u zadarskoj policiji.

Protiv 19-godišnjaka i 33-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog zbog prekršaja.

VIDEO: Ispovijest napadnutog američkog vojnika

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:17 25.12.2019.

jaki ste vi "Navy seals" kad vas neki klinci prebiju ko mačke

ZI
zimerman
08:57 26.12.2019.

Ja osobno poštujem američke vojnike , ali ovo su američki pederi i tu je ogromna razlika .

Avatar arba_arba
arba_arba
17:11 24.12.2019.

Sve naopako, otkad u Zadru Milance pobjedjuje. Ka je bija Kalmeta Su nan Merikanci bili prijatelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije