Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRUBIŠNO POLJE

Policija otkrila pravo skladište i manufakturu za obradu duhana

duhan
Arhiv MUP
21.04.2010.
u 12:13

Nađen je ručno izrađen stroj za rezanje duhana na elektromotorni pogon, 77 kilograma suhog duhana u listu u plastičnim vrećama i 103 kilograma sitno rezanog duhana.

GRUBIŠNO POLJE - Policija je prekjučer temeljem sudskog naloga pretražila obiteljsku kuću i gospodarske  zgrade 42-godišnjaka iz Velike Barne nedaleko od Grubišnoga Polja i tamo pronašla pravu duhansku manufakturu.

Naime, u gospodarskim je zgradama nađen ručno izrađen stroj za rezanje duhana na elektromotorni pogon, 77 kilograma suhog duhana u listu u plastičnim vrećama i 103 kilograma sitno rezanog duhana.

U kući je pak pronađena kuhinjska vaga te još tri vrećice s po pola kilograma sitno rezanog duhana.

Pretražena je još jedna kuća i gospodarske zgrade toga vlasnika u istom naselju, gdje je policija otkrila kartonsku kutiju sa 65 kg suhog duhana u listu.

Duhan i ostali predmeti su oduzeti, a protiv 43 godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedopuštene trgovine.

Procjenjuje se da bi ukupna vrijednost toga duhana na crnom tržištu dostigla oko 10.000 kuna.

Komentara 3

12
123123
13:41 21.04.2010.

Što ne pustite čovjeka da živi..?... i primite se pretraga stanova (vila) pljačkaških političara..?

MR
mravac
22:51 21.04.2010.

Da li je taj čovjek pokrao taj duhan ili ga je sam posadio i pobrao ili kupio..Kad bi samo policija pretražila kuće tajkuna i političara sigurno država nebi bila u ovoj krizi.!

VG
Veseli Gost
02:33 22.04.2010.

Pa gdje je tu demokracija. Ako netko zeli da od ovoga poduzetnika kupi duhan u demokraciji je to dozvoljeno. Ta Hr. vlada i poduzetnici stalno govore o demokraciji ali samo o svojoj demokraciji. Kada se radnici bune jer im nisu isplacene place, poduzetnici govore idite kamo zelite imate demokraciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije