Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKTIL ISPALJEN IZ DALJINE
Povratak na članak

Otkriven uzrok smrti ubojice iz Vinkovaca: Usmrtili su ga policajci

S obzirom na nalaz obdukcije i činjenicu da su policijski službenici prilikom postupanja prema osumnjičeniku  uporabili vatreno oružje radi odbijanja istodobnog protupravnog napada na svoj život, glavni ravnatelj policije Nikola Milina zapovijedio  je,  temeljem odredbi Pravilnika o načinu postupanja policijskih službenika, formiranje stručnog tima policijskih službenika Ministarstva te je tim uputio u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku.

Komentari 6

SI
siny
16:34 30.03.2023.

Nadam se da ce policajci biti nagradjeni, a ne kaznjeni za prekomjernu silu!

VL
AL
alphastrike
15:07 30.03.2023.

sad će tek krenit priče...

VL
ZA
zagabria5
17:10 30.03.2023.

Policija je ispravno postupila iako je sve to tragedija kada mladi život ode toliko ukrivo. Kapitalizam melje obitelji i društvene odnose. Mercedes postaje važniji od obitelji i sklada u njoj

VL
MO
modovisisajteMaraschino
15:15 01.04.2023.

ovaj slučaj me podsjetio na jednog drugog ubojicu, evo priprema se u Varaždinu obilježavanje njegove smrti kao heroja...

VL
CI
cigo1983
17:41 30.03.2023.

Ajde ne zezajte te ljude sada kad je sve jasno,nego istražujte tamo gdje je sumnjivo!!! Sada vi nešto istražujete i glumite europske finjake sa nekim demokratskim vrijednostima!!!Ovdje je jasno da je taj poludjeli dečko uz sva privatna i javna obećanja da će se ubit nije imao snage da si sam presudi nego je htio povesti sa sobom u smrt ponekog policajca!!!Hoću reći da možda i nije bio skroz odvojen od stvarnosti ali to je već druga tema i to nisam siguran!!!

VL
Avatar yumamic
yumamic
15:49 30.03.2023.

Nikada to ne bi utvrdili bez obdukcije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.