Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Policija otkrila laboratorij za proizvodnju kanabisa, osumnjičeni pokušao pobjeći

Foto: PU brodsko-posavska
1/2
14.11.2019.
u 13:20

Pronađeno je i oduzeto sedam stabljika biljke, 166,20 grama listova i 4,54 grama marihuane.

Policija je u Slavonskom Brodu otkrila laboratorij za proizvodnju kanabisa. Iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su kako su operativnim radom na terenu, uz dobru suradnju s građanima, službenici Policijske postaje Slavonski Brod došli do saznanja o mogućem počinjenju kaznenog djela iz područja kriminaliteta droga.

U utorak su uhitili 35-godišnjaka te pritom potvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Istog dana, tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je pokušao pobjeći iz policijske postaje, u čemu su ga spriječili policajci.

Pretragom stanova na području Slavonskog Broda koje koristi osumnjičeni otkriven je improvizirani laboratorij u kojem je 35-godišnjak proizvodio kanabis. Pronađeno je i oduzeto sedam stabljika biljke, 166,20 grama listova i 4,54 grama marihuane.

Policijski službenici su 35-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. U srijedu je doveden sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu, koji mu je odredio istražni zatvor, te je predan u zatvor u Požegi.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:29 14.11.2019.

za 170 grama trave u zatvor, a za pronevjerene milijarde guljenje krumpira. vjerodostojno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije