Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u new yorku

Policija objavila snimku ubojstva kod Empire State Buildinga

PAD JEMENSKOG ZRAKOPLOVA
25.08.2012.
u 10:25

Jeffery Johnson u petak ujutro kod Empire State Buildinga ubio je svog šefa pa stradao od policijskih metaka

Njujorška policija objavila snimku ubojstva Jefferya Johnsona, dizajnera  koji je u petak ujutro  kod Empire State Buildinga ubio svog šefa nakon čega je sam stradao od policijskih metaka

Snimka prikazuje dizajnera kako žustrim korakom bježi dvojici policajaca. Zaustavlja se, okreće i izvlači pištolj. Policajci su zbog toga zapucali prema njemu i ubili ga. devet prolaznika ozlijeđeno je u pucnjavi, većina vjerojatno do policijskih metaka. Nitko od njih nije u životnoj opasnosti. 

Komentara 8

BV
bvalen16
11:38 25.08.2012.

Svih devet ranili policajci?Čestitke ,dakle u Americi je najbolje uvijek nositi pancirku i moliti Boga da te ne pogode u blentaru ili jaja..

MA
masenko
12:50 25.08.2012.

zašto nebi tako pali Sanader,Barišić,maček i ostali

OL
olovka
11:23 25.08.2012.

Dali se covjek bez razloga moze upustiti u nesto ovako. Ubiti covjeka na ulici ,,znaci da mu je zagorcao zivot do daske, da mu ni vlastiti zivot ne znaci nista, zivjela demokratija , sloboda govora i sloboda po vlastitom izboruru ,naravno u slobodnoj Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije