Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORJELA VOZILA

Policija objavila snimku: Traže ovog muškarca, prepoznajete li ga?

Foto: Screenshot
1/2
13.10.2020.
u 11:27

Policija javlja kako je riječ o muškarcu starom između 25 i 35 godina te da je visok oko 185 centimetara i srednje je tjelesne građe.

Dubrovačka policija objavila je fotografiju i snimku osobe koju dovode u vezu s požarom na automobilima i motorima koji se dogodio 15. rujna u Dubrovniku.

Policija javlja kako je riječ o muškarcu starom između 25 i 35 godina te da je visok oko 185 centimetara i srednje je tjelesne građe.

"Provodeći opsežno kriminalističko istraživanje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom koje se dogodilo 15. rujna ove godine kada su na Gorici sv. Vlaha u Dubrovniku potpuno izgorjela dva osobna vozila te su nagorjela još tri vozila, moped i motocikl, objavljujemo fotografije i videozapis sa snimkom osobe koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Molimo građane da, ako imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke, o tome s punim povjerenjem obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr", objavila je policija.

Ključne riječi

Komentara 4

KE
Kendra
17:04 13.10.2020.

Sramotno kakvi frikovi haraju našim ulicama i ugrožavaju živote i tuđu imovinu. Mislim da Vlada mora značajno financijski podržati rad Policije i omogućiti im da korektno rade svoj posao. Ovako, rezultati rada Policije su mršavi, svi smo ugroženi.

MC
Mcro
11:58 13.10.2020.

Kad sigurnosne kamere budu kvalitetnije od kamera na prastarim mobitelima budete uhvatili nekog.. Ima app za pretvaranje starih moba u sigurnosne kamere, drži kameru aktivnom kad se nađe netko ispred, serija fotografija se šalje na mail i ostaje još u mobu..

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
14:35 13.10.2020.

Još jedan "revolucionar kojem je dosta svega" pa što će drugo nego paliti. Bar će preživjeti "revoluciju" za razliku od onog sa Markova Trga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije