Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže se

Policija objavila nove fotografije huligana; traži pomoć

navijači huligani (1)
Foto: PUZG
1/7
10.05.2010.
u 14:23

Identitet osoba s fotografija tek se treba utvrditi pa policija poziva sve građane da dostave ili pošalju podatke na broj telefona 92 ili na e-mail adresu zagrebacka@policija.hr.

Na internetskoj stranici Policijske uprave zagrebačke objavljene su fotografije nove grupe izgrednika s derbija Dinama i Hajduka.

Identitet osoba s fotografija tek se treba utvrditi pa policija poziva sve građane da dostave ili pošalju podatke na broj telefona 92 ili na e-mail adresu zagrebacka@policija.hr.

Podaci o traženim osobama mogu se dostaviti i anonimno.

Prvu seriju fotografija izgrednika policija je objavila 4. svibnja, nakon čega su se neki sami javili u policiju, a neki su pronađeni uz pomoć građana.

>>Policija objavila fotografije i traži pomoć: Prijavite ove izgrednike

Komentara 16

KU
kukuriku
15:10 10.05.2010.

a ono cá su uhapsili,..ocíto..bas´i ni pravi....

MI
mitar
15:15 10.05.2010.

Gospodo iz policije zeljno ocekujem fotografije baklajde sa stadiona marsala tite bivsi poljud.Tek kada to objavite prestat cu vas smatrati policijom stranke na vlasti

OB
-obrisani-
17:16 10.05.2010.

OK. Modrulj...... Rekao si svoje, svaka ti cast.....ali daj pisi knjizevnim jezikom.... Mogao bi bez: uvik, divia,san,kulturnin........ Daj zamisli da to svi radimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije