Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMLENTINCI
Povratak na članak

Policija objavila kako su dvojica muškaraca oštetila spomenik iz Drugog svjetskog rata

Najavljeno je kako će policija, uz odštetni zahtjev grada Otoka, podnijeti i odgovarajuću kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari 5

IJ
istina___jako___boli
18:24 14.04.2021.

Nadjite profesionalce koji ce sve to da poprave , a racun isporucite kriminalcima, ako ne mogu da plate , prodajte im se sto imaju pa naplatite stetu. Normalno , pri tom nije bitna nacionalnost i vjeroispovijed kriminalaca, zakon je za sve jednak, vise ili manje.

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
11:36 15.04.2021.

Krivo nešto gledaš..

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
11:35 15.04.2021.

Rakija udara budali u glavu.

VL
Avatar uputnik
uputnik
15:05 14.04.2021.

Ako je spomenik agresoru postupak rušenja je opravdan.

VL
Avatar Kupuje izbore COVID dodatkom
Kupuje izbore COVID dodatkom
17:31 14.04.2021.

Malo više informacija ne bi bilo na odmet. Je li možda spomenik palim partizanima? Zar oni nisu okupirali Hrvatsku pa smo ju ponovo oslobodili 91'? Ili ja krivo nešto gledam...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.