Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijelo prevezeno na patologiju

Policija objavila detalje stravične nesreće u Podravini u kojoj je poginula mlada vozačica

Kozarevac: Vozačica poginula u prometnoj nesreći, automobil se obavio oko stabla
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
29.11.2021.
u 15:48

Policijski službenici će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz PU koprivničko-kričevčka izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 7.40 sati dogodila na otvorenom djelu lokalne ceste Kloštar Podravski – Kozarevac. Naime, 25-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Alfa virovitičke registarske oznake. Iz neutvrđenog razloga vozačica je automobilom sletjela van kolnika, udarila bočnom stranom vozila u betonsko-žičanu ogradu i stablo.

Vozačica je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija. Zbog vršenja očevidnih radnji za sav promet bila je zatvorena lokalna cesta 26129 između mjesta Kloštar Podravski i Kozarevca od 8.25 do 11.25 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Policijski službenici će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
16:04 29.11.2021.

Neutvrđeni razlog je brzina (po izgledu olupine), uvjeti na kolniku (ništa čudno za Podravinu gdje su ceste pune blata koje nanesu poljoprivredni strojevi), kiša, magla, a i snijega je bilo malo noćas. A i upitno je stanje guma. Možda i mobitel, životinja koja istrči na cestu. Kombinacija 2 ili 3 faktora dovodi do nesreće ali u svima njima je brzina najveći faktor. Malo nepažnje i misliš si neće meni ništa biti, znam ja voziti. I ode uzalud mladi život.

Avatar spin
spin
16:15 29.11.2021.

Doslovno ga je omotala oko tog nesretnog drveta! Ja bih svo drveće kraj ceste dao da se poruše, pogotovo drveća u okukama.

PV
prcko.vita
16:47 29.11.2021.

Svaki polupismeni vidi da je uzrok brzina. Brzina svake godine uzima puno života i šteta je što autoindustrija ne poduzima ništa kako bi smanjila smrtnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije