Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izudarali ga do smrti

Jezivi zločin kod Ploča: Jedan osumnjičenik za ubojstvo mladića priveden na sud

Privođenje osumnjičenih za ubojstvo u Rogotinu
Foto: Dubrovački dnevnik
1/7
19.09.2020.
u 10:32

Dvije muške osobe u dobi od 40 i 41 godine osumnjičene su za kazneno djelo 'Ubojstvo'

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave i policijskih službenika Policijske postaje Ploče dvije muške osobe u dobi od 40 i 41 godine osumnjičene su za kazneno djelo „Ubojstvo“ iz čl. 110. Kaznenog zakona, priopćila je dubrovačka policija.

Naime, sumnjiče se da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin pokraj Ploča, usmrtili 29-godišnjaka zadavši mu veći broj udaraca tupim i oštrim predmetom od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Kako javlja Dubrovački dnevnik osumnjičena muška osoba za ubojstvo 29-godišnjaka u Rogotinu privedena je jutros pred suca istrage na Županijskom sudu.

Inače, osumnjičeni su uhićeni istog dana, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, kažu iz policije.

Ključne riječi

Komentara 14

FA
fajlpz
10:04 19.09.2020.

Ko je kriv što su ovi bili na slbodi.Oni bi trebali odgovarati.

Avatar southman
southman
09:52 19.09.2020.

Gumeni čekic i neka doživotno tucaju kamenje kad vec vole tupe predmete.

DU
Deleted user
11:25 19.09.2020.

Kad bi bilo "oko za oko, zub za zub", svi bi malo bolje promislili što rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije